GIRLS FUN MAKEUP KURSUS

GIRLS FUN MAKEUP KURSUS

Skønhed, Latter og et uforglemmeligt makeup event.

Men Makeup Aften er mere end bare makeup – det er en oplevelse! Nyd lækre forfriskninger, mens I bliver forkælet og inspireret af de nyeste tips og tricks fra vores makeupartist.

Har I brug for makeupråd til at matche jeres hudtype eller finde de perfekte farver til jeres øjne? Ingen problem! Vi sørger for, at I får personlig rådgivning og vejledning, så I kan føle jer trygge og selvsikre med jeres makeupvalg.

Saml dine veninder til en uforglemmelig aften med skønhed, latter og fællesskab. Tag billeder, del oplevelser og skab minder sammen.

Girls Fun Makeup Kursus

Kurset varer ca. 2.5 – 3 timer
Alle deltager starter med afrens af egen hud efterfulgt af påføring af hudpleje under vejledning af Stylisten som også er uddannet kosmetolog  (siden 2009) og til dagligt har fingrene i cremekrukkerne på Frederiksberg.

Herfra fortsætter vi til makeuppen.

Vi inviterer jer til en magisk aften fyldt med glamour, sjov og masser af skønhedstips.

Vores dygtige makeupartist vil skræddersy denne aften til at opfylde jeres individuelle skønhedsbehov og ønsker. Under Girls Fun makeupkurset vil vi udforske grundlæggende smukke og glædelige dagmakeup-looks med de nødvendige teknikker for at opnå en sund og frisk udstråling. Der vil også være mulighed for en opgradering, hvis tiden tillader det.

Pris pr. person kr.  595,- Fra 4-10 personer
Pris pr. person under 4 antal kr. 895,-

Hvad siger kunderne?

Oplev forvandlingen med IZANEL – hvor skønhed bliver til en vidunderlig rejse. Vores kunder deler begejstrede oplevelser fra vores fantastiske make-up kurser og nærværende vejledning. Få værdifulde fif til at fremhæve dine træk og opdag skønhedsredskaber, der passer til din stil. Fra fornyelse af din makeuprutine til givende hudplejeoplevelser – hos IZANEL går skønhed og velvære hånd i hånd. Book nu og start din rejse mod en strålende og selvsikker udstråling!

Hanne Hegelund

Jeg kan varmt anbefale et make up kursus hos IZANEL.
Adrijana er meget imødekommende og super professionel.
Jeg gik fra kurset med en masse ny viden og lyst til at prøve det hele af.
Tak for en fantastisk aften

Heidi Cecilie Andersen

Rigtig god og behagelig oplevelse. Jeg havde bestilt et make up kursus og fik en masse fif til at fremhæve mine træk og fjerne rynker.

Jennie Herskind

Jeg havde ønsket mig et makeupkursus i fødselsdagsgave, fordi jeg ikke vidste hvordan jeg skulle sminke mig med de forandringer, der er kommet med alderen. Jeg er 52 år og har de sidste 10 år sminket mig på den samme måde, da jeg ikke havde viden til at gøre det anderledes.
2 timer hos IZANEL var en virkelig nærværende og givtig oplevelse. Jeg har fået så mange redskaber til min hudpleje og en makeup som jeg kan “skrue” op og ned for, alt efter humør.
Jeg kan virkelig mærke en forskel på min hud, nu hvor jeg plejer den morgen og aften med IZANELS produkter.
Min varmeste anbefaling herfra, jeg kommer helt sikkert tilbage.

Hvornår er makeup eventet?

Når du og dine veninder er klar til at bestille, skal I blot kontakte os med jeres foretrukne dato og tidspunkt. I vil opleve en verden af makeup-magi hos os! Tag plads ved vores makeup-bord, hvor en erfaren makeup artist vil være ved din side hele vejen.

Ofte stillede spørgsmål

Alt ml. 2.5 – 3 timer 

Ja det må man, så kan man også få det brugt.
Vi stiller ellers IZANEL Copenhagen sammen med andre BRANDS til rådighed under kurset.

Under det kursus starter man altid med en kort gennemgang af huden og hudplejen, da den spiller en stor rolle for hvordan makeuppen sætter sig og hvor længe den holder. 

Hvis man er under 15 så bedes man have en voksen med. 

Medbring blot et skønt humør med, så matcher vi det med makeup 🙂

Vi stiller alt til rådighed og så går tager vi step by step til vi har opnået et smukt makeup look, som bedst muligt møder de ønsker der er i gruppen. Disse starter vi lige med at spørge ind til. 

Vi stille et glas bobler, kaffe, the og vand til rådighed. Man må gerne tage øvrige drikkevarer med hvis det er ønsket. 

BONUS i prisen får du et Etui med i alt 10-12 børster i som skal bruges under kurset. 

Der er altid mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 
IZANEL Tilbyder også Personlig Makeup Kursus hvor det kun handler om dig. 

Praktisk om Makeup Kurser

Vi indleder kurset med et fokus på huden, da det udgør fundamentet for at fremhæve det bedste i dig ud over dine naturlige træk og farvetoner.

Vi afsætter de første 15 minutter til at rense huden og nøje gennemgå din hudtype samt hudplejerutine. Dette sikrer, at du i fremtiden undgår makeup, der sætter sig i linjer og ikke lever op til din ønskede friske og glødende effekt.

Herefter dykker vi ned i makeuppens univers. På dette kursus koncentrerer vi os om at skabe en Frisk Dagmakeup LOOK. Hvis tiden tillader det, udforsker vi også, hvordan makeuppen hurtigt kan forvandles til en forførende Aftenmakeup. Vores mål er at give dig de nødvendige færdigheder og teknikker til at opnå et smukt og alsidigt udtryk.

KOtakt stylisten

Opnå professionel, sikker og smuk styling med vores erfarne team. Book nu for en uforglemmelig skønhedsoplevelse, der sætter dig i fokus

Now allow to copy content/Images of this website.

error: Content is protected !!
Scroll to Top