HÅR & MAKEUP

priser hår & makeup

Smukkeste udgave af dig selv

Realisér dine drømme med IZANEL! Oplev en uovertruffen skønhedsoplevelse til enhver lejlighed med vores erfarne stylist, der har mere end 20 års ekspertise. Ønsker du at stråle som aldrig før med et fantastisk look, der fremhæver din naturlige skønhed? Uanset begivenheden, sikrer vi, at din styling holder hele dagen og er teknisk korrekt til perfekte billeder. Velkommen til skønhed og perfektion!

Hår & Makeup

Hårstyling / Håropsætning

Hvad end håret skal sættes op eller hænge i blide eller Hollyhood krøller, er der altid forarbejde der skal gøres for at opnå de ønskede resultater og det ønskede look.

IKKE inkl. Prøvesessioner & Kørsel

Pris kr. 1499,-

Makeup eller Dagmakeup

Hvad end du ønsker et look der skal passes til et tema eller fremhæve dine smukkeste træk så er en professionel makeup stærkt anbefalet. Makeupartisten forstår dit ansigtets struktur, hudtone, og hvordan farver og produkter reagerer med forskellige hudtyper. Med en bred vifte af teknikker og professionelle makeup produkter samt værktøj, får du fejlfri og holdbar makeupapplikation.

Ikke inkl. Prøvesessioner & Kørsel

Makeup Pris kr. 1499,-

Dagmakeup 750,-

Hår & Makeup

Hår & Makeup
Prøver på hår og makeup eller kørsel er ikke inkl. denne pakke:

 

Pris kr. 2500,-
Eks. Transport

Boost dit professionelle look

Skab et uforglemmeligt førsteindtryk i erhvervslivet med vores ekspertstyling. Uanset om det er til et vigtigt møde, en konference, en tale eller ethvert erhvervsrelateret arrangement, vil vores professionelle stylister hjælpe dig med at udstråle selvsikkerhed og succes. Lad os tage din professionelle stil til næste niveau og sikre, at du er klar til at imponere i enhver situation.

Ikke inkl. Prøvesessioner & Kørsel

Makeup Pris kr. 1499,-
Hårstyling Pris 1499,–
Hår & Makeup 90 min. 2500,-

Transport

Kørsel IZANEL Copenhagen styler i hele Skandinavien


IZANEL Holder til på Frederiksberg – Sjælland.

Pris på kørsel op til 40 km. fra Frederiksberg

Pris kr. 550,00
Alt andet kørsel aftales nærmere.

KOtakt stylisten

Opnå professionel, sikker og smuk styling med vores erfarne team. Book nu for en uforglemmelig skønhedsoplevelse, der sætter dig i fokus

Now allow to copy content/Images of this website.

error: Content is protected !!
Scroll to Top